2012. augusztus 12., vasárnap

Back to Business

Egy hete visszaértünk a horvátoktól, csak aztán még kutyaszittelni is kellett itthon Prézlit és Gizmót a festékszagban, aztán szurkolni a PlayDome elindításához D-nek, ill. hogy minden nagyjából kész legyen, mire indul tovább ma Kölnbe, és akkor a melóhelyen ottmaradt melóhegy és túlóra mindehhez már szinte pite volt. :D De megcsináltuk! 

Öcsém közben egyhónapos versenykörútra indult: Németország - Norvégia - Németország - Lengyelország. Persze én ennél sokkal több ideig nem látom, mert ugyan az utolsó állomás előtt hazajön, de csak hétközben, amikor én meg Bp-n. :(

Supetar nagyon jó volt, főleg, hogy most már D is jött velem, az első tengerpartos közös nyaralásunk. Míg az ősök alig jártak le, és inkább a klímában pihentek, addig mi igyekeztünk a legtöbb időt lent tölteni. Be a tengerbe, fél-egy óra bent, ki a tengerből, megszáradtunk, vissza a tengerbe. :D Persze a kritikus időkben mi is inkább bementünk az apartmanba, nem akartunk rákvörösre égni. És még így is tök jó csokik lettünk. :D:D

Jövő héten tehát szólóban nyomom itthon, de végig a PlayDome-on fogok lógni, mert azért kíváncsi lettem volna én is, élő közvetítést csinál D, meg minden, biztos nagyon izgi lesz, csakhát, szabiból tartalékolok még Prágára és a két ünnep közé. :)

--

I'm back from my holidays in Croatia and will be back to card making soon, too (in a week or so). In fact, I've made a card for my boyfriend's birthday this week but he had so much to do before he left for Gamescom in Cologne that I didn't want to bother him about the photo. 

I cannot wait though to take part in challenges again. :) In the meantime, I'm trying to figure out what  in my next package from Simon's should be. Lol And what to see in Prague in September on our mini holiday, including a long-awaited Coldplay show. :)Nincsenek megjegyzések: