2012. február 18., szombat

artsy-fartsy

Az úgy kezdődött, hogy Alyssa oldalán láttam először a washi tape-et. De drága volt, így letettem róla. Aztán említettem D-nek, ő pedig a minap felfedezte véletlenül a Dekortapaszt, ami épp szerdán nyitott, és hálisten, így már itthon is lehet kapni ezeket. Jött a facebook, megnéztem az eddigi termést. Találtam képeslapkészítős videót, amiből mostanra kb. 20-at megnéztem. Mert a kevésbé ügyesek (mint én) is képesek vele alkotni! :)

A mai nap termése a Müllerből: virágmintás nyomdák, gumi betűnyomdák, glue roller, mini sniccer, pritt alles kleber, arany tonerpapír. És ez még folytatni fogom jövő héten a Pyrexben (színes nyomdapárna, papírlyukasztó, esetleg ívelő), aztán a Dekortapaszon. Asszem, új hobbit találtam. Végre. Az első művem már el is készült, minden kezdő gyermekbetegségével együtt (ujjlenyomatok, nem egyenes teljesen stb.).

Amint átadtam, lesz kép róla.

Ja, és egyelőre az itt látható videókból okosodom: kwernerdesign.com/blog/# Bár néha azt gondolom ezekről, hogy az amcsiknak túl sok kütyüjük van, meg hogy bakker, még a kartont is előre kivágva árulják nekik...

Nincsenek megjegyzések: